Tevreden relaties

Inmiddels verzorgt Bureau Braat voor diverse bedrijven en ondernemers -delen van- hun communicatie en marketing. Of Bureau Braat heeft hen geholpen bij een recent vraagstuk:              

Bureau Braat schrijft voor Voets assurantiën de teksten voor het magazine Zest 


     

Bureau Braat heeft advies en gedeelte implementatie geleverd inzake de interne en externe offline en online communicatie van Accessio Arbeidsdiensten en Accessio Training & Advies. 

 


Bureau Braat schreef de webteksten en richtte de SEO in voor Partners in Echtscheiding.Bureau Braat verzorgt de interne en externe communicatie voor Cleverbase in Den Haag. Meer informatie over Cleverbase vind je op www.cleverbase.com


          
Bureau Braat schreef de webteksten voor de website van Relight Group, richtte de SEO in en beheert de social media van dit bedrijf.


 


Bureau Braat ontwierp mede de website van Shift Logistics, schreef de webteksten, verzorgt nieuwsbrieven en beheert (mede) de social media van dit bedrijf.


            
Bureau Braat verzorgt de externe communicatie van Inrail via nieuwsbrieven, LinkedIn en Facebook.

 


Bureau Braat verzorgt de externe communicatie van Locoflex via nieuwsbrieven, LinkedIn en Facebook.Bureau Braat verzorgt de externe communicatie van Spoorjobs via nieuwsbrieven, LinkedIn en Facebook.Bureau Braat schreef gedeeltelijk de websiteteksten voor Autostrada Roosendaal en beheert mede de social media.


 
Bureau Braat schreef de webteksten voor Ruud Konings Afbouw en adviseerde bij de menu-indeling van de website.
Voor diverse opdrachtgevers van Studio Dircken verzorgt Bureau Braat de teksten voor websites en richt het de SEO in.


       
Bureau Braat herschreef de webteksten voor de website van Tandprothesezorg N. Jooren.

 


Bureau Braat was mede-ontwerper van de nieuwe website van Financiële Meesters uit Roosendaal, schreef alle webteksten en richtte de SEO optimaal in.

 


Bureau Braat schreef de webteksten voor de nieuwe website van Emeni Automatiseringstechnieken.

 

Bureau Braat verzorgt regelmatig tekstuele opdrachten voor relaties van Lesage ICT, meestal in de vorm van webteksten en optimalisatie van zoekmachine-opdrachten.

 


Bureau Braat schreef de flyers voor jongeren en verwijzers voor Stichting OpenDoor uit Roosendaal.