Communicatie + Creatie

 

Communicatie en creatie

Wat is het doel, wat is de boodschap die u wilt overbrengen en hoe bereikt u de (juiste) doelgroep?

Vragen die u bij elke opdracht opnieuw moet stellen en het antwoord ligt minder voor de hand dan in eerste instantie gedacht. Vragen die verder gaan en antwoorden die steeds meer mogelijk maken. De juiste combinatie van offline en/of online middelen brengt vervolgens effectief resultaat.

 

Creatie

´Het één kan niet zonder het ander´: dat is precies wat communicatie + creatie is. Wat is een prachtig ontwerp zonder het doel te bereiken een krachtige boodschap zonder het juiste ontwerp? Door deze vakgebieden te combineren kan Bureau Braat binnen zijn netwerk snel schakelen en werken we als één team aan het beste resultaat. Ontwerp, fotografie of webdesign zijn één van de vele mogelijkheden. Met het verzamelen van het juiste team van specialisten kan Bureau Braat elk creatief proces uitwerken of begeleiden. 

 

Werkwijze

Op basis van een adviesgesprek beantwoorden we de “wie, wat, waarom en hoe?”. Afhankelijk van de antwoorden en het budget bepalen we de mogelijkheden, opdracht en het vervolgtraject. 
Meestal in een korte bondige startnotitie, soms in een volledig plan met met uitleg en onderbouwing.

Nadat de strategie is bepaald gaan we aan de slag met de uitwerking en de realisatie.
Voor elke opdracht van klein tot groot, van eenvoudig of complex, met een klein of groot budget is een passende en creatieve oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel of mail dan voor een vrijblijvende kennismaking of een adviesgesprek!  

Offline & Online
'Communicatie’ een eindeloos en breed begrip maar wat is het precies? 
Bureau Braat helpt bij het maken van strategische keuzes voor de juiste doelstelling, boodschap, doelgroep en het bereik.
Wij ontzorgen onze opdrachtgevers bij het maken van deze keuzes.

Een nieuw logo, de positionering van een (nieuw) product of bedrijf, een (responsive) website,een crossmedia campagne, een redactieformule, een bedrijfspresentatie, voor strategisch advies of bijvoorbeeld een brainstormsessie. 

De combinatie van Communicatie + Creatie zorgt ervoor dat Bureau Braat en ons netwerk alle mogelijkheden ook kunnen realiseren. 
De regie in één hand, korte lijntjes, persoonlijke aandacht en professionaliteit: dat is onze meerwaarde!

                                             Interesse?